Reparatii si montaj aer conditionat

Reparatii Frigidere Acasa SRL este o firma specializata in service-ul aparatelor frigorifice cu experienta indelungata in domeniul reparatiei si montajului aparatelor de aer conditionat.

Aveti nevoie de un aparat de aer conditionat? Il puteti gasi chiar la noi! Va oferim o gama completa de aparate de aer conditionat cu capacitati cuprinse intre 9000-24000 Btu in variantele Start-Stop sau Inverter.

Aveti nevoie de ajutor in alegerea corecta a aparatului de aer conditionat? Cautati o firma
care sa va ajute prompt, cu montajul aparatului de aer conditionat?

Reparatii Frigidere Acasa SRL trateaza cu profesionalism si rapiditate cererile primite din partea clientilor sai. Stim ca timpul este o resursa pretioasa si tocmai de aceea printr-o buna organizare incercam sa raspundem  cererilor dvs. si sa va ajutam in timpul cel mai scurt. Beneficiati de consultanta in alegerea aparatului de aer conditionat adecvat nevoilor dvs. si de montajul acestuia , la cel mai bun pret de pe piata! Suna Acum pentru o cotatie! 0724.419.620

Aveti un aparat de aer conditionat ce nu mai functioneaza? Ati achizitionat un aparat de
aer conditionat nou si nu stiti ce sa faceti cu cel vechi?

Faceti o programare la noi si in cel mai scurt timp venim la domiciliul dvs. Va vom informa corect cu privire la problema aparatului si asupra costurilor aferente repararii acestuia.

Cele mai frecvente pe care le constatam la aparatele de aer conditionat sunt:

pierderi de freon, datorate legaturilor imperfecte, conductelor sau racordurilor fisurate.
Specialistii Reparatii Frigidere Acasa SRL remediaza aceste probleme prin inlocuirea subansamblelor defecte sau uzate. De asemenea incarcam instalatia cu freon si verificam etanseitatea acesteia.
condensatori de pornire pentru compresor defecti.
Acest defect se remediaza prin inlocuirea condensatorilor respectivi. Avand o experienta vasta in serviceul aparatelor frigorifice, Reparatii Frigidere Acasa SRL, va poate furniza in cel mai scurt timp subansamblul de care aveti nevoie.
placi electronice arse de la supratensiune sau scurt circuit Acest defect se remediaza prin inlocuirea sau repararea placii de baza in functie de gravitatea defectului.

Avem multi ani de experienta in depanarea, repararea si montajul aparatelor de aer conditionat. De ce Reparatii Frigidere Acasa SRL este specialistul de care ai nevoie?

  • deplasare rapida la domiciliul clientului.
  • identificarea corecta a defectiunii.
  • remedierea rapida a defectiunii.
  • garantie intre 6 si 12 luni la manopera si piese achizitionate.

Suna acum! 0724.419.620

Call Now