Frigiderele Beko, inovatie in tehnologie, eficienta energetica, 5 ani garantie.
Marca Beko poate fi descrisa ca „neobisnuit de ingenioasa”. Frigiderele Beko au un design deosebit si beneficiaza de tehnologii de ultima generatie in materie de control al temperaturii si eficienta energetica.
De curand producatorul a extins garantia frigiderelor Beko la 5 ani, insa acest lucru nu inseamna ca acestea sunt scutite de probleme de functionare. Pierderile de freon, cele mai intalnite defectiuni la modelele de frigidere Beko. Din experienta dobandita in timp putem detalia si cateva probleme ce apar la frigiderele Beko dupa o perioada de aproximativ 4-5 ani.
• Defectiune: Frigiderul nu mai raceste!
Cea mai des intalnita defectiune este legata de pierderile de freon deoarece o arte din conductele situate in peretele frigiderelor se fisureaza. Odata aparute aceste fisuri frigiderul nu mai raceste bine, in cele mai multe cauze ajungandu-se si la defectarea compresorului daca functioneaza in continuu mai multe zile sau chiar saptamani.
Solutia noastra:
Solutia pe care v-o propunem este inlocuirea acelor conducte din aluminiu cu conducte de cupru si reincarcarea instalatiei frigorifice cu freon.
• Defectiune: Senzori de temperatura.
Tehnologia No Frost nu este nici e scutita de problemele datorate defectarii senzorilor de temperatura. Uneori la frigiderele Beko cu sistem de racire No-Frost unde datorita defectarii senzorilor de temperatura nu se mai realizeaza dezghetarea automata lucru ce duce la depunerea excesiva de gheata pe vaporizator. In acest caz temperatura din congelator pare normala insa in frigider datorita lipsei circulatiei aerului rece vom vea temperaturi de peste 10 grade Celsius iar alimentele se vor altera.
Solutia noastra:
Inlocuirea senzorilor defecti cu unii noi pentru care se acorda garantie 6 luni.
• Defectiune: Usa frigiderului nu se inchide etans.
In timp mai pot aparea probleme cu usa frigiderului datorita greutatii rezultate din incarcarea excesiva a interiorului acesteia cu sticle si PET-uri rezultatul fiind uzura prematura a bucsii de teflon aflata in partea inferioara a usii. Odata cu deplasarea usii, switch-urile care alimenteaza ventilatorul nu mai sunt apasate moment in care aerul rece nu mai circula in incinte.
Solutia noastra:
Inlocuirea bucsilor de teflon este o operatiune relativ simpla, dar care va poate scuti de probleme ulterioare cu alte componente ale frigiderului (defectare senzori, depuneri de gheata, functionare excesica a compresorului

Call Now