Frigiderele Siemens stil si calitate germana.
Siemens produce frigidere de top oferind atat calitate in executie cat si design si finisaje deosebite. Majoritatea aparatelor frigorifice de la Siemens sunt finisate la exterior cu inox antiamprenta sau sunt vopsite in tonuri de gri mat ceea ce le face foarte atragatoare.
Sunt disponibile pe piata in cateva configuratii : combine cu decongelare automata si combine cu sistem no-frost verticale si Side by Side.
• Defectiune: Modul electronic, senzori sau display
Majoritatea combinelor si frigiderelor Siemens au in componenta un modul electronic, mai multi senzori si un afijaj digital se poate ca acestea sa se defecteze datorita fluctuatilor in alimentarea cu tensiune.
Solutia noastra:
Riscul aparitiei de defectiuni la aceste componente este mai mare. Placa electronica se poate repara dupa caz sau inlocui cu una noua.
• Defectiune: Depuneri de gheata pe vaporizator!
Un defect comun este aparitia gheatii in interiorul sistemelor No-Frost, fapt ce indica existenta unui senzor defect. Gheata poate fi prezenta pe peretii vaporizatorului sau in tavita de colectare a condensului. Defectul este datorat unui senzor defect sau arderii rezistentei de degivrare.
Solutia noastra:
Inlocuirea componentei defecte cu una noua pentru care se acorda garantie.
• Defectiune: Frigiderul nu mai raceste!
Un defect intalnit la frigiderele Siemens este pierderea lichidului de racire (freon). conductele de racire sunt din aluminiu si in timp pot aparea fisuri ce duc la pierderea freonului.
Solutia noastra:
Conductele de aluminiu se vor inlocui cu unele din cupru dupa care se va face un test de presiune si se va reumple instalatia cu freon.

Call Now