Frigiderele Bosch simbol al calitatii si fiabilitatii produselor germane. Electrocasnicele marca Bosch sunt cunoscute ca fiind printre cele mai calitative produse de pe piata.

Calitatea germana se poate remarca si la aparatura frigorifica disponibila in tara noastra dintre acestea cele mai representative fiind combinele cu system No-frost, clasice sau side by side.

In timp frigiderele Bosch se comporta foarte bine si nu pun probleme deosebite utilizatorului asta datorita componentelor de calitate folosite la constructia acestora. Totusi un mare dezavantaj il reprezinta costul foarte ridicat al pieselor de schimb in situatiile in care una din componente cedeaza.
• Defectiune: Placa electronica defecta!
Principala problema a combinelor Bosch o reprezinta defectarea placii electronice de comanda si control. Afisajul incepe sa clipeasca intermitent si compresorul nu mai porneste motiv pentru care in frigider si in congelator temperatura va creste.
Solutia noastra:
Solutia ideala este inlocuirea modulului electronic cu unul nou insa datorita costului foarte mare va propunem repararea acestuia la un pret mult mai mic reparatie ce beneficiaza de garantie.
• Defectiune: Gheata pe peretii vaporizatorului!
Este un semn clar ca frigiderul are o problema ce trebuie remediata.frigiderele Bosch cu sistem No-frost consta in aparitia de gheata pe vaporizator sau in tava de colectare apa rezultata din procesul de dezghetare automata. In acest caz poate fi vorba de defectiuni aparute la rezistenta de degivrare, senzor de defrost sau siguranta termica.
Solutia noastra:
Inlocuirea senzorilor defecti cu unii noi pentru care se acorda garantie 6 luni.

Call Now