Frigiderele Whirlpool, tehnologie inovatoare.
Ceea ce face ca frigiderele Whirlpool sa fie diferite fata de alte frigidere este tehnologia „the 6th sense ” (al saselea simt).
Aceasta tehnologie presupune un mai bun control al temperaturii si umiditatii in frigider si congelator cu ajutorul mai multor senzori, fapt ce duce la o mai buna pastrare a alimentelor pentru un timp mai indelungat.
• Defectiune: Frigiderul nu mai raceste!
La frigiderele si combinele cu decongelare automata apare uneori probleme pe partea frigorifica. Conductele de aluminiu care racesc frigiderul se fisureaza si freonul se pierde.
Solutia noastra:
In acest caz solutia pe care o propunem si care este cea corecta este inlocuirea acelor conducte cu unele din cupru. Orice alta reparatie sau incarcare cu freon fara a remedia pierderea de agent frigorific este inutila .
• Defectiune: Termostat defect!
O alta problema cu care va puteti confrunta la frigiderele Whirlpool este defectarea termostatului, fapt ce duce la functionarea necorespunzatoare a frigiderului.
Solutia noastra:
Recomandarea noastra este inlocuirea numai cu un termostat nou original. Nu faceti greseala sa acceptati alt termostat decat originalul deoarece frigiderul nu va mai functiona la fel de bine ca inainte.
• Defectiune: Placa electronica s-a stricat!
Toate frigiderele Whirlpool care folosesc tehnologia No-frost au in componenta o placa electronica. Aceasta se poate defecta uneori, din motive diverse (supratensiune, scurt-circuit etc) iar costul ei poate fi destul de ridicat in functie de modelul frigiderului.
Solutia noastra:
Repararea placii electronice este foarte simpla si rapida, costul reparatiei fiind semnificativ mai mic, functionarea ulterioara a frigiderului nefiind afectata. In plus pentru aceasta operatiune se acorda garanatie.
• Defectiune: Filtru de apa infundat!
Daca aveti un frigider Side By Side nu uitati sa schimbati filtrul instalat pe alimentarea cu apa potabila odata la cel mult 6 luni .La un moment dat acesta se va infunda cu mizeria de pe conductele vechi si nu veti mai putea folosi nici dozatorul de apa si nu veti mai avea nici cuburi de gheata.
Solutia noastra:
Este doar o recomandare: Varificati si schimbati filtrul de dozatorului regulat!

Call Now