Frigiderele Zanussi echilibrul perfect intre pret si calitate. Frigiderele Zanussi pot fi descrise pe scurt ca frigidere calitative la preturi rezonabile.

Acestea sunt disponibile in mai multe combinatii : frigidere cu o usa, congelatoare, combine frigorifice cu unul sau doua compresoare si chiar lazi frigorifice pentru uz casnic sau comercial.
• Defectiune: Frigiderul nu mai raceste!
Pierderile de freon sunt cele mai intalnite probleme de care va puteti lovi cand aveti un frigider Zanussi. Acestea apar la nivelul conductelor din izolatie sub forma de pori sau fisuri.
Solutia noastra:
Singura modalitate de remediere a acestui defect este inlocuirea conductelor vechi din aluminiu cu unele din cupru, material cu rezistanta si durata de utilizare superioara. Pentru aceasta reparatie veti beneficia de garantie.
• Defectiune: Conducta capilara infundata!
Infundarea conductei capilare, este o problema majora ce apare frecvent la frigiderele cu doua usi si congelatorul in partea superioara.
Solutia noastra:
Este de preferat sa acordati o atentie sporita intretinerii frigiderului deoarece, in acest caz de cele mai multe ori nu se mai poate face nimic pentru a remedia problema, vaporizatorul fiind de tip placa din aluminiu, iar inlocuirea conductei capilare este imposibila.
• Defectiune: Frigiderul se incalzeste puternic!
In unele situatii compresorul se blocheaza din cauza supraincalzirii excesive sau a lipsei de ulei. Incalzirea excesiva a motorului poate fi de cele mai multe ori efectul secundar al pierderii de freon.
Solutia noastra:
Compresorul nu poate fi reparat insa il putem inlocui cu unul nou pentru care acordam garantie.
• Defectiune: Termostat defect!
Termostatul poate pune si el uneori probleme. In acest caz frigiderul fie nu mai porneste fie functioneaza in continuu chiar si la treapta minima de reglaj a temperaturii.
Solutia noastra:
Inlocuirea termostatului cu unul nou pentru care acordam garantie!

Call Now