Reparatii congelatoare

Reparatii Frigidere Acasa SRL este o firma specializata in service-ul aparatelor frigorifice cu experienta indelungata in domeniul reparatiei  congelatoarelor de uz casnic si nu numai.

Atunci cand vrem sa pastram alimente pentru o perioada lunga de timp avem nevoie de un congelator.
Cu cat temperatura  din acesta este mai scazuta cu atat perioada de pastrare a produselor se mareste. Noile modele de congelatoare sunt  mai spatioase decat cele vechi si au un consum mai mic de
energie electrica
.

Problemele ce pot aparea la congelatoare sunt multiple, insa cele mai intalnite sunt :
Pierderi de freon ce apar datorita fisurarii conductelor din circuitul frigorific. In acest caz veti observa ca motorul congelatorului va functiona in continuu si temperatura  din interior nu mai este corespunzatoare, lucru semnalizat de lampa de culoare rosie care se va aprinde.Rezolvarea problemei consta in detectarea fisurii si remedierii acesteia apoi se va reumple instalatia cu refrigerant.
Blocarea compresorului (motorului). Primul semn ca motorul are o problema este faptul ca acesta nu mai porneste si este foarte fierbinte. Lampa rosie se va aprinde datorita temperaturii ridicate din congelator. Pentru remedierea defectiunii este necesara inlocuirea motorului.
Probleme cu termostatul in doua variante de defectiune :
Motorul nu mai porneste deloc si este rece.
Motorul nu se mai opreste din functionare desi temperatura din congelator este corespunzatoare.

Nu ezitati sa ne contatati daca va confruntati cu una din situatiile descrise mai sus sau chiar si pentru o intrebare. Este mai usor sa preveniti decat sa reparati de aceea cand observati orice neregula in functionarea congelatorului  luati legatura cu noi.
Suna acum pentru o cotatie! 0724.419.620 / 0784.100.666

Avem  multi ani de experienta in service-ul aparatelor frigorifice , cu predilectie a frigiderelor si diverselor marci de congelatoare. De ce Reparatii Frigidere Acasa SRL este specialistul de care ai nevoie?

  • deplasare rapida la domiciliul clientului.
  • identificarea corecta a defectiunii.
  • remedierea rapida a defectiunii.
  • garantie intre 6 si 12 luni la manopera si piese achizitionate.

 

Call Now