Combina frigorifica cu 2 compresoare, lider in vanzarile de frigidere Gorenje.
Frigiderele Gorenje sunt produse in Slovenia si s-au facut remarcate atat prin diversitatea de forme si culori diponibile dar mai ales prin calitate.
Cea mai vanduta pe piata din Romania este combina frigorifica cu doua compresoare disponibila in doua variante : una cu control al temperaturii asigurat de termostat iar cealalta cu modul electronic si senzori de temperatura.
CNu veti intampina probleme mari cu frigiderele Gorenje.Defectiunile se inscriu in gama clasica a problemelor de functionare.
• Defectiune: Frigiderul nu mai porneste!
Este posibil sa se fi blocat compresoarele.
Solutia noastra:
Acestea sunt cazuri foarte rare, insa din pacate singura solutie este inlocuirea cu unele noi. Compresoarele nu pot fi reparate.
• Defectiune: Modul electronic defect!
Fluctuatiile tensiunii de alimentare pot cauza probleme si chiar defectarea modulului de comanda sau a altor componente electronice.
Solutia noastra:
Date fiind costurile pentru un modul electronic nou prima optiune este repararea modulului insa sunt situatii cand este recomandata inlocuirea cu o componenta noua.
• Defectiune: Frigiderul nu mai porneste!
Si in cazul frigiderelor Gorenje pot aparea fisuri ale conductelor prin care trece lichidul de racire {freon}, ducand la imposibilitatea frigiderului de a mai asigura temperatura optima pentru racirea alimentelor
Solutia noastra:
Se inlocuiesc conductele de aluminiu cu conducte de cupru ce au o durata de viata mult mai mare.
• Defectiune: Termostat defect!
La frigiderele Gorenje puteti sa va confruntati si defectarea termostatului ce regleaza temperatura
Solutia noastra:
Aceasta componenta se va inlocui cu una noua prentru care se acorda garantie.

Call Now