Frigidere Arctic – service si reparatii in regim de urgenta

Arctic este cel mai mare producator de electrocasnice din Romania cu o vechime de peste 40 de ani si detine in prezent 3 branduri pe piata romaneasca: Arctic, Beko si Grundig.

Frigiderele Arctic beneficiaza de o garantie integrala de 3 ani insa problemele pot aparea atat in perioada de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

• Defectiune: Frigiderul nu mai raceste!
Cea mai des intalnita defectiune la frigiderele si combinele frigorifice Arctic este legata de aparitia de pori si fisuri in instalatia frigorifica.Conductele cu probleme sunt din aluminiu de proasta calitate si sunt inglobate in izolatie facand inlocuirea lor foarte dificila chiar imposibila in unele cazuri.
Solutia noastra:
Montarea unor conducte din cupru in locul celor din aluminiu lucru ce va face ca frigiderul sa nu mai piarda agentul frigorific niciodata.
• Defectiune: Placa electronica!
Unele modele de frigidere Arctic pot avea probleme la placa electronica din cauza fluctuatiilor de tensiune!
Solutia noastra:
In unele cazuri modulul electronic se poate repara acest lucru insemnand un cost redus de pana la 50% fata de situatia in care se va inlocui placa electronica defecta cu una noua.
• Defectiune: Termostat sau electrovalva defecte.
Rareori mai apar probleme cu termostatul sau cu electrovalva prezenta numai la modelele de frigidere Arctic cu un singur compresor si control separat al temperaturii in compartimente.
Solutia noastra:
Componenta defecta se inlocuiete cu una noua pentru care se acorda garantie.

Call Now