Frigiderul LG Total No-Frost, prospetime si consum redus de energie
Fie ca vorbim de frigidere, combine frigorifice sau Side By Syde, toate aparatele frigorifice de la LG beneficiaza de tehnologia Total No-Frost.
Acest lucru inseamna prospetime prentru alimente timp mai indelungat, consum redus de energie si nu in ultimul rand efortul dezghetarii periodice efectuata manual este eliminat total. Ultima imbunatatire adusa frigiderelor LG este echiparea acestora cu un compresor Linear care este mai silentios si care consuma mai putina energie electrica avand totodata o garantie extinsa.
• Defectiune: Frigiderul nu mai raceste!
Pierderile de freon sunt cele mai intalnite probleme de care va puteti lovi cand aveti un frigider Zanussi. Acestea apar la nivelul conductelor din izolatie sub forma de pori sau fisuri.
Solutia noastra:
Singura modalitate de remediere a acestui defect este inlocuirea conductelor vechi din aluminiu cu unele din cupru, material cu rezistanta si durata de utilizare superioara. Pentru aceasta reparatie veti beneficia de garantie.
Problemele de ordin tehnic nu sunt foarte dese, insa mai apar uneori.
• Defectiune: Frigiderul nu mai raceste!
Se poate intampla ca la o utilizare indelungata sa apara pierderi de freon datorate contuctelor de aluminiu imbatranite.
Solutia noastra:
Inlocuirea conductelor de aluminiu cu unele din cupru, material mult mai rezistent
• Defectiune: Blocare compresor!
Uneori o problema neobservata la timp poate conduce la o alta problema, de regula mult mai grava. Este si cazul blocarii compresorului, datorita supra incalzirii sau lipsei de ulei.
Solutia noastra:
Compresorul nu poate fi reparat insa il putem inlocui cu unul nou pentru care acordam garantie.
• Defectiune: Rezistenta de degivrare arsa!
Dupa cativa ani de functionare rezistenta de degivrare se poate arde.
Solutia noastra:
Inlocuirea rezistemtei de degivrare cu una noua pentru care acordam garantie!
• Defectiune: Ventilator gripat!
Pe durata utilizarii frigiderului LG, va puteti confrunta cu blocarea ventilatorului.
Solutia noastra:
Nu este o problema complicata.Ventilatorul poate fi gresat sau dupa caz, inlocuit cu unul nou pentru care acordam garantie!
• Placa electrica arsa!
Datorit fluctuatilor de tensiune componentele electrnice ale frigideruluidvs. LG pot avea de suferit. Cel mai des placa electronica de comanda se poate arde.
Solutia noastra:
Prima optiune este repararea acesteia, operatie ce implica un cost mult mai mic decat inlocuirea cu un modul nou.

Call Now