Reparatii camere frigorifice

Reparatii Frigidere Acasa SRL este o firma specializata in service-ul aparatelor frigorifice pentru uz industrial cu experienta indelungata in domeniul reparatiei camerelor frigorifice profesionale.

Echipa noastra de specialisti in tehnica frigului pot remedia orice problema de functionare pentru urmatoarele tipuri de camere frigorifice:

  • camere frigorifice de refrigerare in care se pot pastra la temperaturi cuprinse intre 0-4 grade Celsius carne proaspata, mezeluri, legume, fructe, medicamente, flori etc.
  • camere frigorifice de congelare pentru produse ce pot fi congelate (carne, legume, inghetata etc).

Reparatii Frigidere Acasa SRL trateaza cu profesionalism si rapiditate cererile primite din partea clientilor sai.
Avem experienta necesara pentru a instala si repara agregate frigorifice de la cei mai cunoscuti producatori din domeniu!

Nu ezitati sa ne contatati daca va confruntati cu una din situatiile descrise mai sus sau chiar si pentru o intrebare. Este mai usor sa preveniti decat sa reparati. De aceea cand observati orice neregula in functionarea camerei frigorifice luati legatura cu noi.

Suna acum pentru o cotatie! 0724.419.620

Avem multi ani de experienta in service-ul aparatelor frigorifice , cu predilectie a camerelor si vitrinelor frigorifice. De ce Reparatii Frigidere Acasa SRL este specialistul de care ai nevoie?
• deplasare rapida la domiciliul clientului.
• identificarea corecta a defectiunii.
• remedierea rapida a defectiunii.
• garantie intre 6 si 12 luni la manopera si piese achizitionate.

Call Now