Combina frigorifica cu 2 compresoare, cel mai bine vandut aparat frigorific de la Electrolux in Romania.
Din experienta acumulata de-a lungul timpului putem spune ca cel mai cumparat aparat frigorific de la Electrolux este combina cu 2 compresoare. Aceasta ofera avantajul utilizarii celor doua incinte refrigerator si congelator separat . Prin oprirea congelatorului in perioada in care nu avem stocate alimente se realizeaza o economie semnificativa de energie electrica precum si o uzura redusa a compresoarelor
O alta varianta intalnita este o combina hibrid cu decongelare automata la frigider si sistem No-frost la congelator.Avantajul oferit de acest model este acela ca nu necesita dezghetare manuala in compartimentul congelator acest lucru facandu-se automat.
• Defectiune: Frigiderul nu mai raceste!
Una din cele mai frecvente probleme intalnita la frigiderele Electrolux este pierderea de freon rezultata in urma fisurarii conductelor din perete.
Solutia noastra:
Aceste conducte din aluminiu le putem inlocui cu unele din cupru operatie ce beneficiaza de 12 luni de garantie. Pierderile de refrigerant mai apar si datorita oxidarii (ruginirii) conductei anticondens. Aceasta conducta este situata sub invelisul de tabla pe conturul congelatorului si poate fi anulata in situatia in care se fisureaza fara sa modifice buna functionarea frigiderului.
• Defectiune: Modul electronic defect!
Din cauza fluctuatiilor in alimentarea cu tensiune e intampla uneori ca modulul electronic de comanda sa se defecteze.
Solutia noastra:
Se poate remedia aceasta problema inlocuind modulul stricat cu unul nou sau reparandu-l pe cel vechi caz in care costul interventiei este substantial redus.
• Defectiune: Defectarea senzorului de defrost!
In aceasta situatie se depune gheata pe vaporizator si aerul rece nu mai circula
Solutia noastra:
Inlocuirea senzorului defect cu unul nou pentru care se ofera garantie.

Call Now