Ariston frigidere din gama de lux, fiabile si cu design inovator. Aparatele frigorifice Ariston fac parte din gama de lux a electrocasnicelor produse de Indesit.

Acestea s-au facut remarcate printr-un design deosebit atat la interior cat si la exterior dar si prin faptul ca au incorporate tehnologii de ultima generatie. Consumul redus de energie electrica este un alt atu al frigiderelor Ariston ele fiind incadrate in clasa de consum A++.
• Defectiune: Frigiderul nu mai raceste!
Cea mai des intalnita defectiune este legata de pierderile de freon deoarece o parte din conductele situate in peretele frigiderelor se fisureaza.Odata aparute aceste fisuri frigiderul nu mai raceste bine, in cele mai multe cauze ajungandu-se si la defectarea compresorului daca functioneaza in continuu mai multe zile sau chiar saptamani.
Solutia noastra:
Solutia pe care v-o propunem este inlocuirea acelor conducte din aluminiu cu conducte de cupru si reincarcarea instalatiei frigorifice cu freon.
• Defectiune: Placa sau componentele electronice!
Probleme pot aparea si la componentele electronice sau chiar la placa de baza, datorita fluctuatilor de curent sau pentru ca pur si simplu anumite piese cedeaza dupa o anumita perioada de functionare.
Solutia noastra:
Identificarea componentei si inlocuirea acestuia cu una noua. In cazul in care modulul electronic a cedat, datorita costului ridicat pentru un modul electronic nou va propunem reparatia modulului vechi la un pret foarte mic.
• Defectiune: Depuneri de zapada pe peretii frigiderului
In cele mai multe cazuri depunerile de zapada semnaleaza o functionare necorespunzatoare ce rebuie remediata.Daca aveti un frigider Ariston No-frost va puteti confrunta cu situatia in care frigiderul sa nu mai raceasca bine in timp ce congelatorul aparent este ok. In acest caz cel mai probabil este vorba de o depunere de gheata pe vaporizator (racitor). Depunerile de zapada apar atunci cand una sau mai multe component implicate in dezghetarea automata nu mai functioneaza corespunzator: senzor, rezistenta etc.
Solutia noastra:
Identificarea componentei (senzor, termostat) si inlocuirea acesteia cu una noua.

Call Now